top of page

After school activities

Public·39 members

(Shikoni@@) Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023


2 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT@@@] Kosova U21 Gjermania U21 12 sht 2023 — Kosovo finished their Qualifying in 5th place with nine points, only above Andorra, ...


Në çdo vit janë vrarë e masakruar me dhjetra persona. Vrasje e masakrime, kinse janë bërë “vetëvrasje”, bëhej sidomos ndaj ushtarëve shqiptarë në kazermat serbojugosllave. Qeveria serbe, kolonizimin e Kosovës me serbë dhe dëbimin e shqiptarëve e konsideronte si aksion të shenjtë kombëtar. Kurse për shqiptarët këto veprime përbëjnë akte gjenocidi me prapavijë deshqiptarizimi. Ato kanë qenë ligje thjesht kolonizuese. Andorra-Kosova, bastet në favor të “Dardanëve” Eksperti i Sigurisë, Drizan Shala, në një lidhje të drejtpërdrejt në emisionin EKIPI A në ATV, tha se Institucionet e Kosovës janë të përgatitura që të ... Ndërsa, si pretekst përdorej mbledhja e armëve, të cilat shqiptarët nuk i kanë, sipas skenarëve të aksionit të mbledhjes së armëve në vitet e 50-ta, si dhe ndjekja e rekrutëve shqiptarë, numri i të cilëve çdo vit është prej 18. 000 deri 20. 000 si dhe provokime të shumta të bëra të rinjve shqiptarë si nga vetë organet policore, pusheti, administrata si edhe nga vetë popullata serbe e malazeze, që jetonte në Kosovë. U dëbuan nga puna 130. 000 të punësuar shqiptarë të Kosovës, nga 150. Kështu, gjatë viteve të nëntëdhjeta, krahas shtimit të masave represive ndaj popullsisë shqiptare, pushteti serb vazhdimisht shton numrin e forcave policore dhe ushtarake në Kosovë. Në shumicën e udhëkryeqeve ishin vendosur punkte të policisë serbe, ku maltretohej dhe terrorizohej popullsia shqiptare. Forcat hegjemoniste serbe 1981 vepruan hapur e fshehur, me propagandë e veprime konkrete, në ndërrimin sa më të madh të strukturës etnike të Kosovës dhe të kolonizimit të saj. Për sendërtimin e këtij qëllimi, forcat në fjalë nuk ngurruan që, në njërën anë, të montojnë procese të ndryshme politike dhe shtypje të tjera ndaj shqiptarëve, ndërsa, në anën tjetër, të gjitha këto veprime i arsyetonin me padrejtësitë që u janë bërë serbëve dhe synimet nacionaliste e seperatiste shqiptare. [176] Janë keqtrajtuar nga policia me qindra mijëra shqiptarë. Me to u krijua mbështetja ligjore për kolonizimin e Kosovës me elementin sllav. Me ligje të tilla u shndërrua Kosova në koloni të tipit monarkik të Serbisë. Ish Federata Jugosllave dhe republikat e saj ndanin mjete të mëdha për stimulimin e ardhjes sa më masive të serbëve në Kosovë. Privilegjet e serbëve ishin shumë të mëdha: sigurimi i punësimit, i banesave, i trojeve falas, i kredive afatgjate pa kamatë, për të njëjtin vend pune të ardhurat shumë më të mëdha dhe benificione të tjera. Refugjatët serbë u vendosën në 23 objekte shkollore, 8 konvikte të nxënësve dhe të studentëve, 7 çerdhe fëmijësh, 21 hotele dhe pushimore, në 2 shtëpi shëndeti, në 9 objekte kulturore-sportive dhe në 35 objekte të tjera të Kosovës. Pjesa e Parë: Kosova bllokohet në murin e Andorrës Gjithashtu, Kosova ka marrë edhe katër goditje nga këndi, ndërsa Andorra është ende në pritje të të parës. Renditja aktuale (e drejtpërdrejt) në Grupin I:. Klan kosova live drejtperdrejt. - Biorelie Klan kosova live drejtperdrejt. RTK 2 is a public TV channel in Pristina, Kosovo, providing news and shows ... [Rumania] Më shumë se 5000 fëmijë rumunë ikin ose Qytetarët Ikin nga Kosova, të Dëshpëruar nga Gjendja Ekonomike [Video] Konferenca përfundimtare ChildHub në Serbi u mbajt drejtpërdrejt më 22 mars 2022 dhe[179] Përveç nga Kroacia, në Kosovë u vendosën kolonë edhe nga Bosnja, por edhe nga vetë Serbia; Sipas një shënimi tjetër në Kosovë deri në vitin 1997 janë vendosur rreth 20. 000 kolonë serbë, malazezë e të tjerë. [180] Sipas disa shënimeve që i jep dr. Hakif Bajrami, [181] Serbia prej vitit 1981 e deri në vitin 1995 ka ndarë për kolonët serbë së paku 5. Me metoda të ndryshme perfide mundohej edhe të pengonte zhvillimin ekonomik të Kosovës dhe të arriturat tjera. Kosovo-Andorra | European Qualifiers 2024 Kosovo vs Andorra: All the latest European Qualifiers Qualifying round match information including stats, form, history, and more. RTKLive Emissaries for dialogue to land in Prishtina, Belgrade · Kosovo ready for match against Andorra- Gliha · Energy spent in north should not be paid for by the ... [173] Në ndërkohë, apo më vonë u vendosën edhe në shumë objekte të tjera të organizatave punuese, enteve, institucioneve, fabrikave e të tjera, nga një apo dy familje, ku punësoheshin dhe vendoseshin aty. Madje, çka është kundër të gjitha normave ligjore ndërkombëtare, u vendosën edhe në objekte të arkivit, ku ruhet lënda arkivore si monument i kulturës, siç është rasti me Arkivin e Kosovës, Arkivin e Qytetit të Prishtinës etj. Ata përveç, rrogave të majme, ishin të liruar nga të gjitha pagesat, si p. Fuqizimi i Grave të Kosovës (EWOKOS) Përveç kësaj, fëmijët e tyre kanë qasje falas në drejtpërdrejt familjet dhe duke u vizituar drejtpërdrejt nga anëtarët e komunitetit sipas[[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato [TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtator 2023 ((HD live##)) Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtëtë rrymës elektrike, telefonit, taksave e tatimeve komunale, madje edhe të udhëtimit etj. Numri i kolonëve të vendosur nëpër ato objekte dita më ditë rritej. (SHIKONI DREJTPËRDREJT**) Kosova U21 Gjermania [16] Against Albania losing away with 2-1 in Elbasan. [17] Kosovo would secure their third win against Andorra at home with a close 1-0 win. Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 19 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Andorra Kosovo live score (and video online live stream) starts on 12 Oct 2023 at 18:45 UTC ... Kosova e pret sot Andorrën, e vetëdijshme se duhet të ... Andorra zhvillohet në Stadiumin Fadil Vokrri në Prishtinë në orën 20:45. Pasi barazoi 1:1 me Izraelin, rivalin e drejtpërdrejt për vendin e dytë dhe të ... 000 të tillë gjithsej. Funksionet shtetërore, juridike, policore si dhe të gjitha në vendet udhëheqëse kaluan tërësisht në dorë të serbëve. Sipas disa shënimeve më se 1. 600 serbë e malazezë u emëruan drejtorë dhe kuadër tjetër udhëheqës në organizatat ekonomike, institucione dhe në organizata të tjera në sektorin shoqëror (kështu thonin vetë serbët dhe malazezët në paraqitjet publike). ((transmetim@)) Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 L 18 orë më parë — (transmetim@)) Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova.tv. Kolonëve të vendosur në Kosovë dhe atyre që do të vendosën u janë dhënë dhe u janë premtuar 30 mijë ha tokë bujqësore, pasuri e popullit të Kosovës, kryesisht e shqiptarëve. Sidomos u ishte ndarë toka e kooperativave bujqësore, të marrë më parë nga popullata shqiptare, të bazuar në “Ligjin mbi kushtet, mënyrën dhe procedurën e ndarjes së tokës bujqësore qytetarëve, të cilët dëshirojnë të jetojnë e të punojnë në territorin e KA të Kosovës e Metohisë”. (Shiko online===) Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 09/10/20 9 tet 2022 — Kosova tashmë ka mësuar kundërshtarët ata janë Zvicra, Izraelin, Rumania, Bjellorusi, Andorra që i takojnë grupiKështu u paralizua tërë jeta ekonomike e shoqërore në Kosovë dhe më gjerë, duke thelluar edhe më tepër krizën ekonomike me pasoja katastrofale, sidomos për rreth 130. (((SOT<))) Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 Laj 20 orë më parë — (SOT<))) Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova.tv. Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 Transmetim i 3 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 Transmetim i drejtpërdrejtë Kosova KlanKosova 9 minutes ago Follow Klan Kosova on.2023 20:28.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page