top of page

After school activities

Public·80 members

Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt 12 tetor 2023


7 sht 2023 — Ndeshja ndërmjet Çekisë dhe Shqipërisë do të transmetohet drejtpërdrejt në Digitalb dhe TV Klan. ... Aktualisht Republika e Çekisë është e para ...


[Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 11 sht 2023 — ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt 3 ditë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live ... [[[HD LIVE@@@]]] Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtëLigji-nr. -9590-datë-27. 7. 2006-“Për ... Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 15 3 orë më parë — 15 orë më parë — Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 11 orë më parë — Një polic do vendosë drejtësi në duelin ... Faith Group | Kuna United Methodis 13 orë më parë — [FUTBOLLI***]][[] Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Republika Çeke fiton ose të dyja skuadrat barazojnë. Ndeshja Shqipëri- Ishujt Faroe/ Tifozët shqiptarë tërheqin vëmendjen e mediave vendasePak orë na ndajnë nga ndeshja e radhës e përfaqësueses shqiptare me atë të Ishujve Faore në transfertë këtë herë. Tifozët shqiptarë në ishujt Faroe janë të paktë në numër, por janë ato që bëjnë lajm për mediat vendase. Sikurse duket nga pamjet, tifozë me veshje popullore e me motive të shumta shqiptare, merren në pyetje nga mediat vendase. Sa i përket formacionit që do të hedhë në fushë, pavarësisht se ende nuk është publikuar ai zyrtarë, nga informacionet pranë trajnerit mësohet se skuadra me gjasë do të jetë e njëjta, duke I besuar 11-tshes së stadium Air Albania ndaj Moldavisë, pra duke ndjekur shprehjen e famshme “formacioni fitues nuk ndryshohet”. Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 9 20 orë më parë — Republika Çeke – Shqipëri / Gjithçka gati, Kombëtarja mbyll përgatitjet për sfidën në PragëKombëtarja shqiptare ka zhvilluar sot seancën zyrtare ... Këto tri kanale shqiptare e transmetojnë sonte LIVE 7 sht 2023 — Ndeshja ndërmjet Çekisë dhe Shqipërisë do të transmetohet drejtpërdrejt Aktualisht Republika Ceke është e para në grupin E me shtatë pikë ... Shqiperi - Ambasadat e Republikës së KosovësAMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS Mirë se vini në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Shqipëri. Këtu mund t’i gjeni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të kryeni shërbime që ofrohen nga kjo ambasadë. Sh. T. SKËNDER DURMISHI - Ambasador Kosova dhe Shqipëria kanë marrëdhënie të shkëlqyera dypalëshe, duke mos pasur asnjë çështje të hapur-diskutabile. Bashkëpunimi mes dy vendeve vlerësohet i shkëlqyer dhe vëllazëror. Ndeshja Shqipëri- Ishujt Faroe/ Tifozët shqiptarë tërheqin 20 qer 2023 — Kundërshtari ynë i mbrëmjes së sotme në ndeshjen e së shtunës u mund nga Republika Ceke me shifrat 0-3. Ndërkohë që për të mbështetur ... Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt 12 tetor 2023 6 sht 2 18 orë më parë — Shqipëria Republika Çeke drejtpërdrejt 12 tetor 2023 6 sht 2023 — (transmetim-) Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë ... Për vizitorët periudha e vlefshmërisë së regjistrimit do të jetë në përputhshmëri me vlefshmërinë e lejes së qëndrimit. Luten shtetasit e Republikës së Kosovës që mundësisht, ta shkarkojnë Formularin për regjistrimin e qytetarëve të Kosovës, ta plotësojnë atë dhe ta dërgojnë përmes formularit në këtë faqeFormularin për regjistrimin e qytetarëve të Kosovës Taksat konsulloreI. Taksa për letërnjoftim (ID)1. Letërnjoftim për herë të parë........ Pa pagesë2. Letërnjoftim pas humbjes / dëmtimit / ripërtrirjes........ 40 € II. Taksa për dokumente udhëtimi1. Fletudhëtimi për kthim........ 30 €2. Pasaporta për herë të parë mbi 18 vjeç........ 100 €3. Pasaporta e humbur/dëmtuar/ripërtrirë........ 85 €4. Pasaporta për fëmijë deri në 3 vjeç........ 60 €5. Pasaporta për fëmijë nga 3-18 vjeç........ 70 €6. Dokument udhëtimi për të huajt........ 100 €III. Taksa për shërbime të gjendjes civile1. Regjistrimi i faktit të lindjes........ 20 €2. Regjistrimi i faktit të martesës........ 20 €3. 294 PROTOKOLL NDËRMJET REPUBLIKËS SË Republika e Shqipërisë dhe Republika Çeke (këtej e tutje të referuara si “Palë drejtpërdrejtë ose tërthorazi për qëllim furnizimin e njësive ushtarake ose të ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page