top of page

After school activities

Public·100 members
Mitrofan Sokolov
Mitrofan Sokolov

Saiba tudo sobre a UEFA Europa League: como funciona, quem participa e onde ver


Evropska liga ali Liga Evropa, uradno (angleško UEFA Europa League), prej imenovano Pokal UEFA, je nogometno tekmovanje za evropske klube, ki ga organizira evropska nogometna zveza, UEFA od leta 1971. Za Ligo prvakov je to tekmovanje drugo najpomembnejše evropsko nogometno tekmovanje, v katerega se klubi uvrstijo glede na uvrstitve v domačih prvenstvih in pokalnih tekmovanjih. Zmagovalec evropske lige se v naslednji sezoni uvrsti v Ligo prvakov, kakor tudi se pomeri z zmagovalcem lige prvakov na UEFA Superpokalu.
liga europa


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2unOWJ&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0WKBYBkQpiPdVRY4LbBc_XEvropska liga je bila prvič organizirana leta 1971, prvi zmagovalci pa so bili nogometaši Tottenhama. Zaradi navezanosti na "pokojni" Pokal velesejemskih mest se je v prvih letih v tekmovanje lahko uvrstil le en klub iz posameznega mesta, leta 1975 pa je bila prekinjena tudi ta tradicija, kajti nogometaši angleškega Evertona so se s četrtim mestom v angleškem prvenstvu uvrstili v Pokal UEFA, pravico do nastopa pa so želeli uveljaviti tudi njihovi mestni tekmeci, nogometaši Liverpoola, ki so v prvenstvu zasedli drugo mesto. Ker se je Everton na odločitev pritožil, je UEFA sklenila, da to tradicijo dokončno prekine.


O EllaLink é um sistema de cabos submarinos com 6000 km que liga diretamente a Europa à América Latina. Trata-se da primeira ligação direta por fibra de alta capacidade entre os dois continentes, sem passar pela América do Norte, o que reduz a latência e melhora a previsibilidade de desempenho.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page